Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/21128
Title: Một số giải pháp tiết kiệm chi phí và hạ giá thành sản phẩm Tại Công ty Cổ phần Chế biến và Xuất nhập khẩu Thủy sản Bà Rịa - Vũng Tàu (Baseafood)
Authors: Phạm, Thị Phượng
Nguyễn, Thị Anh Thư
Keywords: Chi phí
Giá thành
Issue Date: 2025
Publisher: Cơ quan của Hiệp hội Kế toán và Kiểm toán Việt Nam
Series/Report no.: Tạ chí Kế toán & Kiểm toán số 257 tháng 2/2025;tr. 66-68
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/21128
Appears in Collections:Kế tế - Luật (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PhamThiPhuong-AnhThu-TCKTKT-T2.25.pdf5,33 MBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.