Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14582
Title: | Tối ưu hóa quá trình trích ly Astaxanthin từ vỏ tôm bằng dầu thực vật: Đề tài NCKH |
Authors: | Nguyễn, Ngọc Hiểu (Người hướng dẫn khoa học) Lê, Thị Thuỳ Nga |
Keywords: | Astaxanthin -- Đề tài nghiên cứu khoa học |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu. Khoa Hóa và Công nghệ Thực phẩm |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14582 |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Le-Thi-Thuy-Nga.pdf | 2,39 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.