Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/3324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorLamilanka Olusola, Editorvi
dc.contributor.authorOlusola Lamikanravi
dc.date.accessioned2011-05-18T08:32:31Z-
dc.date.available2011-05-18T08:32:31Z-
dc.date.issued2002vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/3324-
dc.languageenvi
dc.publisherCRC Pressvi
dc.subjectTrái cây -- Phân tíchvi
dc.subjectTrái cây -- Bảo quảnvi
dc.subjectRau -- Phân tíchvi
dc.subjectRau -- Bảo quảnvi
dc.titleFresh-cut fruits and vegetables : Science, technology, and market = Trái cây và rau xanh : Khoa học, công nghệ và thị trườngvi
dc.typeSáchvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doc.pdf7,51 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.