Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20013
Title: Nghiên cứu quy trình sản xuất bột dinh dưỡng từ một số loại đậu nảy mầm: Đề tài nghiên cứu khoa học
Authors: Nguyễn, Thị Lành
Nguyễn, Thị Tuyết (GVHD)
Keywords: Bột dinh dưỡng
Đậu nảy mầm
Issue Date: 2020
Publisher: Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20013
Appears in Collections:Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU)
Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nguyen-Thi-Lanh-NCKHSV.pdf2,32 MBAdobe PDF Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.