Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20817| Title: | Một số giải pháp nâng cao chất lượng dịch vụ ăn uống tại Nhà hàng Thịt nướng Hàn Quốc Gogi House Lý Thường Kiệt Vũng Tàu: Khoá luận tốt nghiệp |
| Authors: | Nguyễn, Thị Phương Trầm Trần, Thị Ngọc Huỳnh (GVHD) |
| Keywords: | Nhà hàng -- Dịch vụ ăn uống -- Khoá luận tốt nghiệp Nhà hàng -- Chất lượng dịch vụ -- Bà Rịa - Vũng Tàu |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu |
| URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20817 |
| Appears in Collections: | Ngành Du lịch (KLTN-BVU) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Nguyen-Thi-Phuong-Tram.pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | ![]() Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
