Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183
Title: | Khảo sát thành phần hoá học và khả năng kháng khuẩn của cao chiết lá xoài trồng ở tỉnh Bà Rịa - Vũng Tàu |
Authors: | Phạm, Thái Quang Nguyễn, Thị Thu Dung (GVHD) |
Keywords: | Cao chiết lá xoài |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183 |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NCKH-Pham-Thai-Quang.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.