Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183| Title: | Khảo sát thành phần hoá học và khả năng kháng khuẩn của cao chiết lá xoài trồng ở tỉnh Bà Rịa - Vũng Tàu | 
| Authors: | Phạm, Thái Quang Nguyễn, Thị Thu Dung (GVHD)  | 
| Keywords: | Cao chiết lá xoài | 
| Issue Date: | 2019 | 
| Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu | 
| URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183 | 
| Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NCKH-Pham-Thai-Quang.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Sign in to read | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.