Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20015| Title: | Nghiên cứu quy trình chiết tách chất màu tự nhiên từ hoa đậu biếc (CLITORIA TERNATEAN) và ứng dụng trong chế biến một số thực phẩm: Đề tài nghiên cứu khoa học |
| Authors: | Nguyễn, Thị Tuyết (ch.nh) Trần, Thị Duyên |
| Keywords: | Hoa đậu biếc |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu |
| URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20015 |
| Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Nguyen-Thi-Tuyet-NCKH.pdf | 3,04 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.