Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19842
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tran, Nha Ghi | - |
dc.contributor.author | Vu, Van Dong | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-16T02:10:47Z | - |
dc.date.available | 2019-10-16T02:10:47Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 2456-2165 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19842 | - |
dc.description.abstract | This study was conducted to assess factors affecting brand identification of green skin pomelo product. By quantitative research method, using Structural Equation Model (SEM), the study surveyed 200 customers who used green skin pomelo product. Research results show that there are 3 factors affecting brand identification of green skin pomelo: (1) Satisfaction (β = 0.24); (2) Prestige (β = 0.30; (3) Corporate communication (β = 0.10). The level of explanation of the factors on brand identification is 35.9%. Finally, the study proposed some limitations and future research directions. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | International Journal of Innovative Science and Research Technology | vi |
dc.relation.ispartofseries | Volume 4, Issue 6, June – 2019;pp. 80-82 | - |
dc.subject | Brand Identity | vi |
dc.subject | Brand Identification | vi |
dc.title | Factors Affecting Brand Identification: The Case of Green Skin Pomelo Product | vi |
dc.type | Article | vi |
Bộ sưu tập: | Sau Đại học (Articles) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
IJISRT19JU125.pdf | 430,51 kB | Adobe PDF | ![]() Đăng nhập để xem toàn văn |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.