Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/12866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Hoàng Hoavi
dc.date.accessioned2011-09-14T05:06:51Z-
dc.date.available2011-09-14T05:06:51Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.issn0868-3646vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/12866-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Nhật Bản và Đông Bắc á, số 4; tr. 34-40vi
dc.subjectNghiên cứu Nhật Bản và Đông Bắc ávi
dc.titleNhững giá trị truyền thống trong văn hóa ẩm thực Kyotovi
Appears in Collections:Tạp chí Nghiên cứu Đông Bắc Á

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv183S042006034.pdf350,44 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.